Op zoek naar klusjesmannen die goed kunnen stucadoren?

Dan bent u bij Klusbedrijf Karweiklus op het juiste adres en hoeft u niet meer verder te zoeken, wij hebben de goede vakman in huis en kunnen u hier heel goed mee van dienst zijn, we hanteren scherpe prijzen. Iedereen weet natuurlijk dat goed stucwerk een moeilijke klus is en zonder ervaring niet te doen. Wij zijn u graag van dienst met alle soorten stucwerk voor uw woning of bedrijf.


Diverse soorten stucwerk

Uw woning is een plek waar u zich helemaal op u gemak moet kunnen voelen en perfect afgewerkte muren zijn belangrijk voor een mooi interieur. Aan de basis van een mooi afgewerkt huis ligt vakkundig uitgevoerd stucwerk. Er zijn diverse soorten stucwerk mogelijk. In de eerste plaats dient u de keuze te maken tussen stucwerk als voorbereiding op schilderwerk en/of behang, of stucwerk als volledige esthetische afwerking van uw muren.


Wat voor soort stucwerk moet u kiezen?

- Glad stucwerk

De meest gebruikte en bekende variant van een gladde wandafwerking is sausklaar stucwerk. Glad stucwerk wordt bijna altijd gekozen voor het plafond. Tegenwoordig zie je steeds meer varianten die de woning een hele mooie en andere look kunnen geven.

- Spachtelpoets

Spachtelputz is één van de populairste sierpleisters en heeft een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars gebonden product. Spachtelputz is er in diverse korrelgroottes: extra fijn, fijn en middel.

- Sierpleisters

- Spack spuitwerk

- Grove structuren


Bent u op zoek naar een goed stucadoorsbedrijf?

Wij helpen u graag bij het kiezen voor het juiste soort stucwerk voor uw woning of bedrijfspand. We hebben dankzij bijna 20 jaar praktijk ervaring al veel interieurs mogen voorzien van allerlei soorten stucwerk en we hebben hier dan ook een goed oog voor ontwikkeld. We zijn onder andere een ware specialist in het werken met stucwerk.

Onze stucadoor komt graag bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en u persoonlijk advies te geven. Bent u daarna tevreden met het advies? Laat uw woning of bedrijfspand dan verrijken met nieuw stucwerk en bel Klusbedrijf Karweiklus voor een afspraak.


Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49

Stuur een reactie naar Klusbedrijf Karweiklus email: info@karweiklus.nl