Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam

Met Klusbedrijf Karweiklus kiest u voor kwaliteit, een goede service en vakmanschap!

In de regio Amsterdam en de randstad verzorgen wij al uw klussen en verbouwingen o.a. loodgieterwerk, alle soorten vloeren leggen, timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk voor zowel particulieren als kantoren en bedrijven. Met ons klusbedrijf Karweiklus haalt u de juiste kennis en ervaring in huis voor al uw verbouwingen en klussen. Onze ervaren vakmannen adviseren u graag over de mogelijkheden van kleine klussen tot grote projecten. Schroom dus niet om uw wensen ten aanzien van uw woning of bedrijf met ons te bespreken. Wij geven u graag een gratis advies en stellen een scherpe, vrijblijvende, offerte voor u op.
Hét adres voor iedere klus en verbouwing
Klusbedrijf Karweiklus is een professioneel klussenbedrijf uit Amsterdam waar de klanten centraal staan met al hun wensen. Een nieuwe badkamer aanleggen of een winkelpand verbouwen, uw oude muren stucadoren of uw woning een nieuw kleurtje geven, bij klusbedrijf Karweiklus kunt u voor alles terecht. Kleine klusjes doen wij ook graag voor u, een nieuwe kraan aansluiten, een lampje ophangen of een klein muurtje schilderen; bel Karweiklus, bij ons is alles mogelijk en ook nog voor een goede prijs!


Klusjesman in Amsterdam
Karweiklus staat al jaren garant voor kwaliteit, service en vakmanschap. Omdat wij streven naar een grote klanttevredenheid, zorgen wij voor een goed resultaat en proberen wij met onze kennis en vakmanschap, de beste service aan u te leveren.

Bel voor een gratis advies of een vrijblijvende offerte:

06 - 48 22 87 49

Of stuur een email naar: info@karweiklus.nl

Website: www.karweiklus.blogspot.nl