Diensten

Onderhoud service voor kantoren en bedrijfspanden


Onderhoud is behoud van uw bedrijfspand

Voor bedrijven is een snelle service en goede uitstraling belangrijk. Zeker wanneer u ook klanten op kantoor moet ontvangen. Voor het onderhouden van uw kantoor is het zeker kostenbesparend om een betaalbaar professioneel onderhoudsbedrijf in te schakelen voor uw kantoor onderhoud. Veel bedrijven sparen wat klusjes op en bellen ons om de problemen te verhelpen, een goedkopere oplossing dan allerlei loodgieters, elektriciens en andere vakmensen te bellen. Ook bij periodiek onderhoud kunnen we u met onze service van dienst zijn. Zo hebben we met diverse van onze opdrachtgevers een onderhoudscontract voor langere duur afgesloten. U bespaart op de kosten en bent verzekert van snelle hulp bij storingen.

Naast de normale werkzaamheden die het onderhoud van uw kantoor bepalen kunnen wij al het extra onderhoud voor u doen. Wij bieden bijvoorbeeld ook diensten op het gebied van gevelreiniging, vloeronderhoud en glazenwassen. Maar ook voor het onderhoud van schilderwerk, CV installaties, daken en goten, elektra, hang- en sluitwerk kunt u terecht bij Klusbedrijf Karweiklus.


Periodieke onderhoud service voor kantoren en bedrijfspanden

U beslist zelf wanneer onderhoud van kantoor voor u nodig is, en hoeveel keer per week / maand / jaar u gebruik wil maken van onze service. 

Onderhoud van vloeren, bureaus opknappen, schilderwerk in een trappenhuis, verlichting vervangen, er zijn vaak zoveel kleine klussen te doen in een kantoor, wij lossen het op, in overleg met u spreken we af welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, op de uren wanneer u dat wenst. Iedereen houdt van een nette en goed onderhouden werkomgeving. Indien nodig maken wij een onderhoudsplan op maat naargelang de behoefte van de klant. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen voor een enkele klus of maak een afspraak voor een gratis advies.

Voor een goede en goedkope onderhoud service voor kantoren en bedrijfspanden belt u gewoon Klusbedrijf Karweiklus.

Het maakt niet uit of u nu zelfstandig ondernemer bent of bij een bedrijf, instelling werkt, u heeft de handen vol, er moeten wat klussen gedaan worden en u kunt wel wat hulp gebruiken.

Laat u kantoor of bedrijfspand onderhouden door onze ervaren vakmensen en bespaar op uw maandelijkse kosten. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit en bieden onze klanten een service op maat.  

Voorbeelden van kantoor onderhoud diensten:

- electronisch installatiewerk

- alle soorten schilderwerk

- onderhoud van kozijnen en deuren

- onderhoud cv installatie

- loodgieterswerk, timmerwerk

- plaatsen van systeem plafonds, wanden

- beveiligings installatie en verlichting plaatsen

- onderhoud van planten en tuin

- zonweringen plaatsen

- alle soorten verbouwingen

- data en netwerk bekabeling

- telefoon centrales aanleggen

Bent u op zoek naar een goede klusjesman? Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49

     

Of stuur een email naar info@karweiklus.nl


Klusbedrijf Karweiklus voor kleine klusjes en grote verbouwingen.