Klusjesman Amsterdam Zuidoost

Klusbedrijf Karweiklus uit Amsterdam is een professioneel klusbedrijf met ruim 15 jaar ervaring, met ons team van vakbekwame klusjesmannen staan wij voor service, kwaliteit, maatwerk en vakmanschap. Het succes van ons klusbedrijf hebben wij te danken aan onze uitstekende diensten tegen een zeer scherpe prijs, maar ook onze afspraken nakomen, op tijd werken en een goede communicatie behoren tot onze sterke punten.

Klusbedrijf Karweiklus heeft voor iedere klus de juiste klusjesman!

Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49

Bent u op zoek naar een goede schilder, timmerman, loodgieter, stucadoor of meer een allround klusjesman? Wij hebben de geschikte mensen voor u, kleine klusjes of grote projecten, bij klusbedrijf Karweiklus kunt u voor alles terecht! Wij werken in de regio Amsterdam en de randstad.

Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam kunt u bellen voor alle soorten klussen:

* Schilderwerk

* Keuken plaatsen

* Alle soorten vloeren leggen

* Badkamer betegelen

* Montage meubels

* Stucadoorwerk

* Timmerwerk

* Renovaties

* Verbouwingen, etc.

Klusjesman Amsterdam Zuidoost

Karweiklus staat al jaren garant voor kwaliteit, service en vakmanschap. Omdat wij streven naar een grote klanttevredenheid, zorgen wij voor een goed resultaat en proberen wij met onze kennis en vakmanschap, de beste service aan u te leveren.

Wij geven altijd een zo goed mogelijk advies en komen met oplossingen om uw verbouwing of klus goed te laten verlopen en met het budget wat u er voor wilt uitgeven.

Bel voor een afspraak met uw klusjesman in Amsterdam zuidoost: 0648228749

Stuur een email naar info@karweiklus.nl