Klusjesman Amsterdam   

Klusbedrijf Karweiklus uit Amsterdam is een professioneel klusbedrijf met ruim 15 jaar ervaring, met ons team van vakbekwame klusjesmannen staan wij voor service, kwaliteit, maatwerk en vakmanschap. Het succes van ons klusbedrijf hebben wij te danken aan onze uitstekende diensten tegen een zeer scherpe prijs, maar ook onze afspraken nakomen, op tijd werken en een goede communicatie behoren tot onze sterke punten.

Klusbedrijf Karweiklus heeft voor iedere klus de juiste klusjesman!

Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

Tel: 06 48 22 87 49

Email: info@karweiklus.nl

Bent u op zoek naar een goede schilder, timmerman, loodgieter, stucadoor of meer een allround klusjesman? Wij hebben de geschikte mensen voor u, kleine klusjes of grote projecten, bij klusbedrijf Karweiklus kunt u voor alles terecht! Wij werken in de regio Amsterdam en de randstad.

Klusbedrijf Karweiklus kunt u o.a. bellen voor:

* Schilderwerk

* Montageservice

* Keuken plaatsen

* Alle soorten vloeren leggen

* Badkamer betegelen

* Stucadoorwerk

* Timmerwerk

* Renovaties

* Verbouwingen, etc.

Klusjesman Amsterdam

Wij werken in Amsterdam en omstreken:
Amsterdam, Diemen, Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel, Zaandam, Haarlem, Schiphol, Abcoude, Weesp, Hilversum, Almere, Uithoorn, Muiden, Bussum, Naarden, Mijdrecht, Landsmeer, Leiden, Nieuw-Vennep, Woerden, Hillegom, Alphen aan den Rijn, Loosdrecht, Vinkeveen, Breukelen, Maarssen, Beverwijk, IJmuiden, Zandvoort, Noordwijk, Monickendam, Volendam, Heemstede, Utrecht, Breukelen, Soest, Baarn, Laren, Blaricum, Huizen, Hillegom, Wormerveer, Heemskerk, Uitgeest, Leimuiden, etc.

Laminaat of parket leggen
Prijzen voor het leggen:

De kosten die we berekenen worden gebaseerd op het aantal vierkante meters wat er gelegd moet worden en de legvorm. Daar komen dan nog eventueel de kosten van de plinten bij afhankelijk van het soort plint. Om een schatting te kunnen maken volgen hier wat prijzen van een standaardsituatie:

Laminaat en klik PVC

* Het leggen van laminaat per m2 € 10,50

* Het leggen van laminaat inclusief ondervloer per m2 € 11.50

* Het leggen van laminaat inclusief ondervloer en plinten per m2 € 12.50

Parketvloer

* Het leggen van een parketvloer per m2 € 15.00

* Het leggen van een parketvloer inclusief ondervloer per m2 € 16.00

* Het leggen van een parketvloer inclusief ondervloer en plinten per m2 € 17.50

Extra kosten voor waterdichte folie, lakken en waxen


Allround Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam

Bel ons voor een gratis prijsopgave:

  • 06 48 22 87 49Onze voordelen:

* Ruim 15 jaar ervaring met het leggen van parket en laminaat.

* Wij werken uitsluitend met vakmensen.

* Flexibele werktijden.

* 1 jaar garantie.

* Gratis advies en prijsopgave.

Belangrijke informatie:

* Bij een betonnen vloer moeten alle oneffenheden verwijderd worden.

* Als u laminaat of een parketvloer wilt is het aan te raden om alle meubels van viltdoppen te voorzien om krassen te voorkomen.

* Voorzie alle vloerkleden en deurmatten etc. van een anti slip laag.

* Plan ruim van te voren waar stopcontacten, computer aansluitingen of andere bekabeling van bijvoorbeeld geluidsapparatuur onder de vloer kan worden doorgetrokken voor een nog mooier resultaat, wij kunnen u hier advies over geven.

* Als u het laminaat of parket thuis opslaat, leg het dan plat op de grond en niet schuin tegen de muur om te voorkomen dat alles krom trekt.

* Het is belangrijk om het laminaat of parket minimaal 1 dag van te voren op temperatuur te laten komen.

De voordelen van laminaat:

Laminaat is duurzaam

Laminaat biedt een sterk en duurzaam vloeroppervlak dat ideaal is voor ruimtes die veelvuldig gebruikt worden. Bovendien is het een goede optie voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Alle laminaatvloeren hebben een erg sterke en duurzame afwerkingslaag waardoor ze beter bestand zijn tegen krassen en deuken dan vinyl- of houten vloeren. Daarom bieden de meeste goede fabrikanten ook een garantie van 25 jaar tegen slijtage en beschadigingen.

Laminaat is vlekbestendig

In vergelijking met tapijt of een houten vloer is laminaat beter bestand tegen vlekken. De vezelplaten worden afgewerkt met een kunststof toplaag die bestendig is.

Laminaat verbleekt niet

Laminaatvloeren verbleken na verloop van tijd niet. Dit in tegenstelling tot houten vloeren die bleker worden na herhaaldelijke blootstelling aan de zon.

Laminaat is vochtbestendig

Laminaatvloeren kan je ook (laten) plaatsen in ruimtes met een hogere relatieve luchtvochtigheid dan normaal gezien het geval is. Een houten vloer wordt daarentegen niet aangeraden in dergelijke ruimtes aangezien het materiaal dan zou kromtrekken of barsten. Hout zet immers uit en krimpt terug.

Laminaat is verkrijgbaar in een veelheid van kleuren en stijlen

De collectie kleuren, stijlen, vormen en ontwerpen die verkrijgbaar is voor laminaatvloeren is enorm uitgebreid. Voor elke interieurstijl en omgeving is er wel een gepast design beschikbaar.

Laminaat is economisch

Vergeleken met andere vloeren biedt een laminaatvloer de beste prijs-kwaliteitsverhouding op lange termijn. Als je de verschillende vloeropties vergelijkt over een periode van 25 jaar, dan kan je stellen dat je tapijten 2 á 4 keer moet vervangen, dat houten vloeren 3 tot 5 nabehandelingen nodig hebben en dat je een vinylvloer minstens 3 keer opnieuw dient te leggen.

Laminaat is gemakkelijk te plaatsen

Laminaatvloeren zijn zwevende vloersystemen die niet ontworpen zijn om bevestigd te worden aan een houten ondervloer. Ze zweven eerder zodat ze zich beter kunnen aanpassen aan de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid van het binnenmilieu. Je kan ze daarom plaatsen op een bestaande vloer, op een ondervloer en zelfs op beton. De meest populaire laminaatproducenten van de markt bieden lijmloze kliksystemen aan waarmee je laminaatplanken gemakkelijk in elkaar klikt. Je hoeft een laminaatvloer daarom niet door vaklui laten te plaatsen, je kan het gerust zelf.

Laminaat is gemakkelijk te onderhouden

Het enige dat je moet doen om een laminaatvloer te reinigen is regelmatig stofzuigen en vegen met een vochtige zwabber.

Ook al is laminaat een krasbestendig product, toch kan het zijn dat scherpe steentjes en vuiltjes onder een bepaald gewicht zichtbare krassen op de beschermende toplaag achterlaten. Laminaatvloeren zijn echter niet ontworpen om opgeschuurd of gepolijst te worden. Kleine krassen kan je herstellen met een speciale stick in dezelfde kleur als je laminaat en kieren in de naden kan je opvullen met vulmateriaal. Deze herstellingen zijn relatief eenvoudig. Als er grote beschadigingen zijn, kan je altijd nog de aangetaste plank vervangen.

Laminaat bevordert de gezondheid

Meer en meer bronnen tonen aan dat laminaat en hout een gezondere leefomgeving bieden in vergelijking met tapijt en matten. In ruimtes uitgerust met een tapijt stapelen grotere hoeveelheden stof, vuil en huisstofmijten zich op. Daarom raden dokters aan patiënten met een acute stofallergie aan om al het tapijt in huis te verwijderen en te vervangen door laminaat.

bron: www.infotalia.com

Wat is laminaat?

Laminaat bestaat in tegenstelling tot wat velen denken niet uit puur hout. Het zichtbare deel van laminaat bestaat uit een papieren afdruk, bedekt door een transparante toplaag bestaande uit melamine vermengd met aluminiumoxide. De afruk is er meestal één van hout, maar kan ook bijvoorbeeld de impressie van graniet of marmer geven. Onder de afdruk vinden we een laag van dicht geperst vezelbord (HDF), die het laminaat zijn stevigheid geeft. Onderaan bevindt zich een kunststof laag, meestal van melamine.

Soorten laminaat

Er bestaan vier soorten laminaat:

DPL: Direct Pressure Laminate is qua opbouw standaard (zie hierboven). Alle lagen worden tijdens de productie tegelijkertijd geperst en aan elkaar gemaakt. DPL geeft de meeste flexibiliteit in ontwerp en is daarom de mooiste variant.

HPL: High Pressure Laminate is qua opbouw op de toplaag na identiek aan DPL. De toplaag bestaat uit meerdere melaminelagen en is dus weerbarstiger. HPL is een goede keus in ruimtes die druk bewandeld worden.

CPL: Continuous Pressure Laminate wordt op rol gemaakt. Het verschil met HPL is minimaal.

DLP: een relatief moderne variant is laminaat gemaakt volgens het proces van Direct Laminate Printing. Tijdens dit proces wordt de HDF-laag direct bedrukt. Er is geen papieren laag meer nodig, waardoor de toplaag direct over de HDF-laag geplaatst kan worden.

bron :www.verbouwtips.nl

Welke ondervloer voor laminaat / parket moet ik gebruiken in een appartement of op een etage?

Voor een reductie van het geluid naar de onderburen dient u een ondervloer aan te schaffen die deze decibelreductie garandeerd. De Vereniging van Huiseigenaren (VVE) kan erop toezien dat uw ondervloer TUV-getest is, conform de normen en aanbevelingen van het bouwbesluit (januari 2005). U dient hiervan een certificaat te kunnen laten zien, die wij uiteraard met onze TUV-geteste ondervloeren leveren. Een TUV-geteste ondervloer heeft een reductie van minimaal 10 dB naar beneden toe. Als u een vloer wilt leggen op een etage in uw eigen huis, hoeft uw vloer niet per sé op een TUV-geteste ondervloer te liggen. U kunt hiervoor prima een isolatieschuim ondervloer kiezen (met vochtwerend folie). Let erop dat sommige ondervloeren wel TUV-gecertificeerd zijn voor laminaat, maar soms niet voor parket. Lees meer over geluidsisolatie laminaat.

Welke ondervloer voor laminaat / parket moet ik gebruiken op (vaste) houten vloeren?

Wanneer u uw nieuwe vloer op een vaste houten vloer wilt leggen, dient u ondervloerplaten (PF-felt) te gebruiken. Deze platen hebben een sterk egaliserend en geluiddempend vermogen en kunnen de druk van de topvloer goed aan. Deze ondervloerplaten moeten in sommige gevallen alsnog voorzien worden van een vochtscherm. Uw nieuwe vloer moet (als het kan) haaks gelegd worden op de bestaande vaste houten vloer voor het stevigste resultaat. Mocht dit niet het geval zijn, let er dan goed op dat de naden van de platen niet gelijk vallen met de naden van de bestaande houten vloer. Dit voorkomt instabiliteit en zorg ervoor dat uw nieuwe vloer straks niet stuk gaat.

Welke ondervloer voor laminaat / parket moet ik gebruiken op beton?

Op beton is het van belang dat u een ondervloer kiest met een vochtwerende onderlaag (helemaal bij nieuwbouwwoningen en op de begane grond). Is dit in een appartement, let er dan op dat uw ondervloer TNO-getest moet zijn. Een ondervloer van rubber zorgt vooral voor loopgeluidreductie in dezelfde kamer. Uw vloer klinkt een stuk aangenamer en authentieker wanneer u een rubberen ondervloer plaatst. Kiest u voor een goedkopere oplossing, dan komt u al gauw uit op een ondervloer van isolatieschuim. Deze reduceert het geluid enigszins en heeft een vochtwerende functie.

Welke ondervloer voor laminaat / parket moet ik gebruiken als ik vloerverwarming heb?

U kunt niet elke ondervloer zomaar gebruiken als u vloerverwarming heeft. Als de vloerverwarming geïsoleerd wordt, heeft deze geen functie meer en sommige ondervloeren kunnen niet tegen de hitte van de vloerverwarming. Er bestaan dus speciale ondervloeren die gemaakt zijn om dit te kunnen ventileren.

Laminaat en parket kunnen niet goed tegen enorme temperatuurschommelingen. De vloerverwarming mag dus ook nooit te hoog gezet worden, anders krimpt de vloer en ontstaan er kieren. Zorg er ook voor dat de vloerverwarming uit staat tijdens het leggen van de vloer om schade te voorkomen. Als u vragen heeft over dit onderwerp kunt u het best contact met ons opnemen of kijk voor meer informatie op vloerverwarming en laminaat

Is het nodig om een ondervloer die al jaren verwarmd wordt toch van een vochtscherm te voorzien?

Bij minerale ondergronden is het doorgaans nodig deze van een vochtscherm te voorzien, danwel een ondervloer uit te kiezen die een ingebouwd vochtscherm heeft.

Hoe moet de ondergrond voor het leggen van het laminaat / parket zijn?

De ondergrond moet aan bepaalde voorschriften voldoen (voornamelijk egaal en sterk) voordat de laminaatvloer in overeenstemming met de handleiding van de fabrikant gelegd kan worden. Als ondergrond voor laminaat zijn onder andere minerale ondergronden (bijvoorbeeld cementondervloer, beton, asfalt), spaanplaatconstructies en planken vloeren geschikt.

Wat moet ik doen als ik oneffenheden in de ondergrond aantref?

Ondergronden met oppervlakteverschillen van meer dan drie millimeter per lopende meter moeten afgeslepen of geplamuurd worden. Bij veel oneffenheden in uw vloer moet u ook rekening houden met een egaliserende ondervloer (zoals de groene platen). De egaliteit van de ondergrond kan het beste met een lange, rechte lat of met een lange waterpas gecontroleerd worden.

Wanneer kan er vocht ontstaan en wat kan ik er aan doen om het te voorkomen?

Bij minerale ondergronden zoals cement- of anhydrietondervloeren moet rekening gehouden worden met opstijgend vocht. Het vochtgehalte moet met een CM-meetapparaat bepaald worden. Het vocht mag niet in aanraking komen met de laminaatvloer en om dit te voorkomen is een vochtscherm nodig.

bron: www.parketdirect.nl

_____________________________________________________________________________

Wij werken in Amsterdam en omstreken:

Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Amstelveen, Diemen, Volendam, Uithoorn, Schiphol, Badhoevedorp, Zaandam, Almere, Alkmaar, IJmuiden, Beverwijk, Purmerend, Uitgeest, Heerhugowaard, Blaricum, Vinkeveen, Muiden, Muiderberg, Bloemendaal, Aerdenhout, Den Haag, Scheveningen, Duivendrecht, Amsterdam Zuidoost, Hoofddorp, Ouderkerk aan de Amstel, Bergen aan Zee, Blaricum, Naarden, Landsmeer, Enkhuizen, Nieuw-Vennep, Castricum, Driehuizen, De Kwakel, Akersloot, Laren, Den Ilp, Halfweg, Zandvoort, Loosdrecht, Oostzaan, Edam, Hoorn, Heemskerk, Uitgeest, etc.

Parket en laminaat service:

Parket herstellen, laminaat, rustique eiken vloeren, houten vloeren, tapijt leggen, ondervloer, plinten, goedkoop vloeren plaatsen, professionele vakmensen, vloerleggen, laminaat laten leggen, timmerman, houten vloer legger, laminaat plaatsen, parket leggen, laminaat specialist, goedkoop laminaat, parket laten leggen, plakplinten, ondervloeren, de laminaat vakman, specialist, lamel laminaat, parket houten vloer, parketlegger, laminaatlegger, legservice, het leggen van een parketvloer.

Eenvoudig geld besparen op uw energierekening


Wilt u geld besparen op uw vaste lasten?

Er is snel resultaat te behalen met kleine maatregelen en met wat simpele ingrepen. Natuurlijk zijn ze niet allemaal goedkoop maar worden dan vaak wel snel terugverdiend.

Hier wat belangrijke tips om energie te besparen:

- Een programmeerbare thermostaat, heel erg belangrijk om de temperatuur te kunnen regelen op de tijden dat uw huis wel of niet verwarmd moet zijn. Comfortabel om in een warm huis thuis te komen en kostenbesparend omdat de verwarming nooit meer onnodig aan hoeft te staan.

- Probeer alleen met een volle trommel te wassen, hierdoor hoeft de wasmachine minder vaak te draaien, dit geldt ook voor de vaatwasser.

- Breng waar nodig tochtstrips aan, veel warmte gaat verloren door naden en kieren. Tochtstrips zijn gemakkelijk te monteren en houden de warmte binnen.

- Radiatorfolie is een goedkope oplossing voor slecht geïsoleerde huizen.

-  Een waterbesparende douchekop kan de kosten voor het douchen halveren.

- Het vervangen van kozijnen en dubbele beglazing is een kostbaar verhaal maar u kunt er grote resultaten mee behalen. Ook bij de verkoop van een huis zijn het belangrijke punten.

- Gebruik spaarlampen of ledlampen en zo min mogelijk halogeenverlichting.

- Ontdooi een vriezer als er een ijslaag ontstaat en vervang de rubbers van een koelkast indien nodig.

- Vervang een oude cv ketel voor een hoog rendement ketel, dit kan wel tot € 300 per jaar besparen.

- Denk aan het isoleren van het dak, warmte stijgt en een slecht geïsoleerd dak verliest veel warmte.

- Gebruik stekkerdozen waarmee je een groep elektrische apparaten in één keer uit kunt zetten.

- Repareer lekkende kranen.

Waaruit bestaat een gemiddelde energierekening?

44% Leveringskosten

39% Belastingen / Heffingen

17% Netbeheerkosten

Nog meer energietips:

Energie besparen - Milieu Centraal

Waarom isolatie interessant is - EON

Comfort: maak uw huis nog comfortabeler en start met energie besparen - Essent

Energie besparen in huis - Consumentenbond

Energie besparen - Nuon

Veel mensen kennen wel enkele tips maar passen ze niet toe. Bel dan Klusbedrijf Karweiklus voor een kleine investering in energiebesparende maatregelen. Wij kunnen in overleg met u de belangrijkste problemen oplossen.


Allround Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam

Uw klusjesman in Amsterdam en omstreken.

Bel ons voor een gratis prijsopgave:  

06 48 22 87 49

Email: info@karweiklus.nl