My website

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Handige klus tips en nieuws klusbedrijf

Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam

* De voordelen van duurzaam klussen.

Energie en waterbesparende maatregelen. Een groot voordeel van duurzaam klussen en verbouwen is niet alleen maar gunstig voor het milieu maar ook vaak goedkoper en beter voor het milieucomfort. lees verder......
____________________________________________________________________

* Toekomst bouwregelgeving.

Onze overheid wil alle bouwregels verminderen en ook simpeler maken. Daarnaast is het de bedoeling dat alle partijen; architecten, aannemers, opdrachtgevers etc. verantwoordelijker worden voor de uiteindelijke kwaliteit in de bouwwereld.

lees verder......

____________________________________________________________________

* De onlinejacht op de klussende consument.

Recente ontwikkelingen in de online verkoop van DHZ artikelen inspireerden mij om diverse onderzoeken op dit gebied weer eens onder de loep te nemen. Waarom kopen consumenten klusproducten online en waarom niet? Wat zijn essentials bij een online shop voor bouwmaterialen? lees verder......
____________________________________________________________________

* Vergunningvrij bouwen en verbouwen, bouwbesluit 2012.

Wat zijn de regels omtrent bouwen en verbouwen? Als u iets gaat bouwen of verbouwen is er meestal een omgevingsvergunning nodig, maar niet in alle situaties. lees verder......
____________________________________________________________________

* Handige tips om energie te besparen.

O.a. verwachte besparing per type woning en een bespaartest. Hoeveel kunt u besparen? lees verder......
____________________________________________________________________

VCA certificatie          

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en is bedoeld om u veiliger te laten werken en daarmee het aantal ongelukken te verminderen.

Voor wie is een VCA certificatie bedoelt?

Iedere klusser of aannemer krijgt wel eens de vraag gesteld of hij VCA gecertificeerd is. Veel klanten en opdrachtgevers stellen dit ook als voorwaarde.

De VCA certificatie is bedoeld voor personen en bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. In de bouwsector gaat het vaak om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. 

In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

VCA certificatie

De VCA certificatie is in veel gevallen nodig in de volgende branches:

- Werktuigbouwkunde

- Civiele techniek

- Elektrotechniek en procesbesturing

- Steigerbouw

- Bouwkunde

Verschillende technische diensten zoals; isolatie, industrieel reinigen, stralen, conserveren, schilderen, transport, controle en inspectie, etc.

VCA volgens Europese standaard

Het VCA certificatieschema voldoet aan alle gestelde eisen die in de Europese regels en normen zijn vastgelegd. Hierdoor wordt internationale toepassing en eventueel wederzijdse erkenning tussen alle leden van de Europese Unie een stuk gemakkelijker gemaakt.

Aanmelden VCA certificaat EBVN

Op zoek naar een goede stukadoor?


Dan bent u bij Klusbedrijf Karweiklus op het juiste adres en hoeft u niet meer verder te zoeken,  wij hebben de goede vakman in huis en kunnen u hier heel goed mee van dienst zijn, we hanteren scherpe prijzen. Iedereen weet natuurlijk dat goed stucwerk een moeilijke klus is en zonder ervaring niet te doen. Wij zijn u graag van dienst met alle soorten stucwerk voor uw woning of bedrijf.

Diverse soorten stucwerk

Uw woning is een plek waar u zich helemaal op u gemak moet kunnen voelen en perfect afgewerkte muren zijn belangrijk voor een mooi interieur. Aan de basis van een mooi afgewerkt huis ligt vakkundig uitgevoerd stucwerk. Er zijn  diverse soorten stucwerk mogelijk. In de eerste plaats dient u de keuze te maken tussen stucwerk als voorbereiding op schilderwerk en/of behang, of stucwerk als volledige esthetische afwerking van uw muren.

Wat voor soort stucwerk moet u kiezen?

- Glad stucwerk

De meest gebruikte en bekende variant van een gladde wandafwerking is sausklaar stucwerk. Glad stucwerk wordt bijna altijd gekozen voor het plafond. Tegenwoordig zie je steeds meer varianten die de woning een hele mooie en andere look kunnen geven.

- Spachtelpoets

Spachtelputz is één van de populairste sierpleisters en heeft een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars gebonden product. Spachtelputz is er in diverse korrelgroottes: extra fijn, fijn en middel.

- Sierpleisters

- Spack spuitwerk

- Grove structuren

Bent u op zoek naar een goed stucadoorsbedrijf?

Wij helpen u graag bij het kiezen voor het juiste soort stucwerk voor uw woning of bedrijfspand. We hebben dankzij bijna 20 jaar praktijk ervaring al veel interieurs mogen voorzien van allerlei soorten stucwerk en we hebben hier dan ook een goed oog voor ontwikkeld. We zijn onder andere een ware specialist in het werken met stucwerk. 

Onze stucadoor komt graag bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en u persoonlijk advies te geven. Bent u daarna tevreden met het advies? Laat uw woning of bedrijfspand dan verrijken met nieuw stucwerk en bel Klusbedrijf Karweiklus voor een afspraak.