Een tijdelijke douche huren - hoe werkt het?

Tijdens een verbouwing van een badkamer kan het heel gemakkelijk zijn om een tijdelijke douchecabine te plaatsen. Zo kunt u gewoon gebruik blijven maken van een comfortabele natte ruimte. Ook als u bijvoorbeeld revalideert en u kunt de trap niet meer op kan het handig zijn om een mobiele douche in een andere kamer te plaatsen. Onze douches kunnen in alle situaties geplaatst worden en zijn in ruim een uur geinstalleerd.

Prijzen douchecabine huren:

1 week € 175,00

Iedere week extra € 47,50

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw, brengen, installeren en ophalen.

Aansluiting watertoevoer

De mobiele douchecabine kan in principe overal in huis geplaatst worden waar watertoevoer is. Het maakt niet uit of u watertoevoer hebt via een koudwaterkraan of warmwaterkraan. Voorbeelden hiervan zijn de wasmachinekraan, keukenkraan, buitenkraan etc. Als de douche alleen op een koudwaterkraan aangesloten kan worden moet er ook een boiler voor het warm water worden aangesloten. Onze boilers hebben een ruime capaciteit om lang genoeg te kunnen blijven douchen. Wanneer de douchecabine op een meng- of thermostaatkraan aangesloten kan worden is er geen warmwatervoorziening nodig.

Onze monteurs beschikken over diverse slangkoppellingen om de douche overal op aan te kunnen sluiten.Het wegpompen van afval water

Dankzij een vuilwaterpomp van kan het afvalwater overal heen gepompt worden, tot ongeveer 5 meter verticaal en ongeveer 50 meter horizontaal. U kunt onze comfortabele douchecabines hierdoor makkelijk in elke kamer of ruimte plaatsen. Voorbeelden waar het afvalwater naartoe gepompt kan worden zijn een wasbak, hemelwaterafvoer of de afvoer van de wasmachine/ cv ketel.

Door een splitter op de wasmachine afvoer te plaatsen, kunt u zowel douchen als uw wasmachine onbeperkt blijven gebruiken op hetzelfde moment.

Tijdelijke douchecabine 90x90x210

Douche huren tijdens verbouwing?

Tijdens uw verbouwing wilt u ook lekker kunnen blijven douchen. Ook als u de verbouwing zelf doet is het handig om een verbouwingsdouche te plaatsen, u heeft dan wat meer tijd en dat scheelt heel veel stress.

Vul uw gegevens in en uw ontvangt zo snel mogelijk een passende en vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte


Alle voordelen van een douche huren:


* Goedkope oplossing

* Alles wordt voor u geregeld

* Snelle en vakkundige installatie

* Comfortabele douchecabines

* Duidelijke prijzen vooraf

* Onze douches zijn geschikt voor iedere situatie

* Direct te reserveren

* Service door geheel Nederland

Comfortabele douchecabine

Vuilwater afvoerpomp

Boiler 50 liter

Mobiele douchecabine huren

Als u een mobiele douchecabine bij ons huurt, komen onze monteurs langs om uw douche vakkundig te installeren. U bepaalt zelf waar de douche geplaatst moet worden als dat mogelijk is. Graag adviseren onze monteurs u daar over. Een douche in de kelder of op zolder, alles behoort tot de mogelijkheden. Houdt er wel rekening mee dat de minimale hoogte ruim 210 cm moet zijn, voor water of een afvoer zijn er diverse oplossingen.

Welke maten hebben de douchecabines?

Douche Verhuur Amsterdam werkt met 2 soorten douchecabines. Ons meest comfortabele model heeft de maten 90x90x210 en dan hebben we ook nog een model voor kleine ruimtes 78x78x195. Als u de douche besteld controleer dan altijd of de kamer minimaal 210 cm hoog is.

Huur een douche met boiler

Soms is er alleen maar koud water en moet er een boiler worden aangesloten. We beschikken over 50 liter boilers met genoeg capaciteit om meerdere keren achter elkaar te douchen.

Verlenging huurperiode douche

Wanneer de douchecabine eenmaal netjes is geïnstalleerd, kunt u deze vervolgens zo lang als u wilt gebruiken. Als de verbouwing evetueel wat langer duurt kunt u dat gewoon aan ons doorgeven. Aan het einde van de huurovereenkomst komen onze monteurs de verbouwingsdouche gewoon weer ophalen. Kortom, u heeft er helemaal geen omkijken naar en kunt gewoon gebruik maken van de tijdelijke douche.